Dodatne informacije

Za sve goste našeg apartmana u cijenu je uključena obična kava, 3 u 1 kava, cedevita, mineralna voda te raznoliki doručak. Ukoliko želite dostavu hrane u apartmanu se nalazi jelovnik restorana Uno (preporuka vlasnika), a troškove snosite sami. Uz lučice i glazbu u kupaonici možete besplatno koristiti infracrvenu saunu te termalnu hidromasažnu kadu. Isto tako besplatno je dostupan vrlo brzi Wi-Fi, a kuhinja je opremljena posuđem, različitim aparatima i hladnjakom. Parking je besplatan i ima ga dovoljno. U apartmanima nije dozvoljeno pušenje ni boravak kućnih ljubimaca. Objekti su opremljeni senzorima za dim, poplavu te alarmom. U apartmanima nije dozvoljeno uvoditi osobe koje nisu prijavljene, a kako bi izbjegli zloupotrebu prethodno navedenog ispred ulaznih vrata postavljena je kamera.

 

Za sve goste našeg apartmana u cijenu je uključena obična kava, 3 u 1 kava, cedevita, mineralna voda te raznoliki doručak.

U koliko želite dostavu hrane u apartmanu se nalazi jelovnik restorana Uno (preporuka vlasnika), a troškove snosite sami. Uz lučice i glazbu u kupaonici možete besplatno koristiti infracrvenu saunu te termalnu hidromasažnu kadu. Isto tako besplatno je dostupan vrlo brzi Wi-Fi, a kuhinja je opremljena posuđem, različitim aparatima i hladnjakom. Parking je besplatan i ima ga dovoljno.

„U apartmanima nije dozvoljeno pušenje ni boravak kućnih ljubimaca. Objekti su opremljeni senzorima za dim, poplavu te alarmom. U apartmanima nije dozvoljeno uvoditi osobe koje nisu prijavljene, a kako bi izbjegli zloupotrebu prethodno navedenog ispred ulaznih vrata postavljena je kamera.”

×

Pozdrav!

Kliknite na našeg predstavnika u nastavku da biste čavrljali na WhatsAppu ili nam pošaljite e-poštu na: apartmanvalsb@gmail.com

×